Inte lördag!

Idag är det inte lördag! Tyvärr trodde jag det när jag gick och lade mig igår, så jag lät bli att ställa klockan. Jag vet verkligen inte vad som hände, men jag var helt inställd på att det var helg. Jag vaknade till vid femtiden imorse, och tänkte att det var ju onödigt att vakna fem på en lördagsmorgon … Sedan vaknade jag av Lejonets mobil som började pipa vid sextiden och tänkte att ”nej, nu har han glömt stänga av alarmet igen” … till dess att Lejonet sade ”Din klocka har inte ringt!!” och jag insåg att det var fredag, klockan var sex (tack och lov att Lejonet gillar att snooza om morgonen, för egentligen går han inte upp förrän vid sju) och jag var på väg att komma hopplöst sent till jobbet. Detta en dag då jag dessutom skulle vara själv på kontoret på morgonen och alltså verkligen inte kunde komma försent. Lyckligtvis har jag världens snällaste man som erbjöd sig att köra mig till jobbet. Det var bara att slänga på sig kläderna, plocka fram en matlåda ur frysen och pipa iväg fort som attan. 6:22 var vi på jobbet – inte illa, va? Men det finns ju trevligare sätt att starta en morgon … Å andra sidan fick jag sova en timme längre än vanligt ;) Dock blir jag ju därmed utan min cykelmotion idag … Inte bra! *skakar på huvudet* 

Jag var som sagt ensam här på morgonen, så det var lite stressigt, men sedan har dagen varit ganska lugn. Seg emellanåt, till och med … Det är verkligen dags för helg, tycker jag! Måste dock fundera ut något fredagsmys till efterrätt, för det har Lejonet gett mig som uppgift (han lagar middag). Jag borde verkligen inte, men jag vill köpa godis! Var så sjukt godissugen igår att jag höll på att gå bananer! Men nu måste jag snart ta tag i det här med vad jag äter också, det känns som om jag bara blir tjockare och tjockare och tjockare. Inte bra! Jag ställde mig förhoppningsfullt på min wii-bräda igår och tänkte att nu när jag cyklat så snabbt och tränat och grejat i veckan så skulle jag ha gått ner något, men tji fick jag. -0,1 kg sedan sist (två och en halv vecka sedan, kanske) var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig :P  

image

Igår kväll var det många som fick snö, både i Göteborg och på andra ställen, men jag såg inte en enda snöflinga hemma. Däremot kunde jag titta på snömolnen som hängde över staden, vilket var en ganska mäktig syn det också :) Egentligen vet jag inte om jag är så sugen på snö, men … lite kul är det ju alltid med den första snön! Jag städade väl inte precis jättemycket när jag kom hem igår, men jag plockade undan NÅGRA saker i alla fall. Återvinningen gick jag inte ut med, för det var eländigt väder … Däremot fick jag faktiskt pysslat lite grand. Två och ett halvt julkort … skall försöka posta dem i bloggen snart. Skall göra ett försök att komma ikapp i en julkortsutmaning som nu är inne på vecka fem. Jag hängde med i den förra året, men då var jag ju lite mer igång ;) MÅSTE få klart tackkorten också ju, men … *inte inspirerad* För övrigt är jag grymt sugen på att köpa en cuttlebug, men de är ju så dyra! Hm … dessutom borde man kanske knåpa ihop en önskelista inför julen nu? Jag brukar aldrig komma på något att önska mig.  Det finns ju pysselsaker man vill ha, förstås, men det känns fel att bara önska sig sådant … och dessutom är det kanske lite knepigt för t.ex. föräldrarna att få tag på sådant :) Pappa hade ju visserligen lyckats köpa promarkers till mig senast, men då hade han och mamma fått instruktioner om var de fanns att köpa (InEx). Som vanligt funderar jag för övrigt mest över på vad jag skall hitta på till Lejonet i julklapp. Han är absolut svårast att komma på saker till!

This entry was posted in Livet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.