Blåsig och regnig måndag

Kära hjärtanes vad det blåser och regnar idag! Jag hade tur och slapp regnet imorse, men sedan dess har det bara öst ner, hela dagen. Jag hade även medvind imorse, så det var inte särskilt jobbigt att cykla till jobbet, i alla fall inte större delen av vägen. En liten bit cyklar jag ”åt andra hållet” och då var det nästan som att cykla in i en vägg. Vi får väl se om jag överlever att cykla hem :P Det torde bli bra motion i alla fall. Tror inte att det blir någon speedcykling, men det kan förhoppningsvis räknas som måndagens konditionspass ändå. Jag tror inte att jag kommer att känna för att ge mig ut och träna något mer när jag kommer hem … Det blev inte riktigt något konditionspass i helgen heller, men … Lejonet och jag promenerade in till stan på lördagen, jag tog en rask promenad på cirka en halvtimme igår förmiddag plus att vi var ute en sväng med svärföräldrarna på eftermiddagen, så jag har i alla fall inte suttit still HELA helgen … 

Så jag har varit LITE duktig med motionen i alla fall … men mindre duktig med att inte äta en massa onyttigheter förstås. Det är svårt när man är på spökkalas ena dagen och hos svärföräldrarna nästa och Lejonet dessutom lagar lyxfrukost med fattiga riddare … Hm! Och idag skulle jag ju låta bli chokladkaffet på jobbet, tänkte jag … men sedan blev det så stressigt precis innan lunch att jag tyckte att jag förtjänade/behövde en i alla fall. Jag fick ju, trots allt, jobba halva lunchrasten på grund av ett överföringsproblem *suckar* Att låta bli att äta sötsaker är det svåraste som finns!

Helgen gick, som vanligt, för fort! Fredagsmys, en vända på stan för att hitta maskeradkläder & fika, spökkalas hos Mu, promenad, besök hos svärföräldrarna … däremellan lite TV och lite dator och en massa gos. Sedan var det plötsligt måndag igen och inte kände man sig det minsta piggare, trots att vi fått en extra timme … Faktum är att det var så öde ute imorse att jag började undra om jag hade dragit klockan åt fel håll, men det var bara precis närmast hemma, sedan såg jag folk i alla fall. Det hade ju varit eländigt om man gjort fel och kommit TVÅ timmar för tidigt till jobbet …

Förutom det där strulet som var kring lunchtid så har det varit en rätt lugn dag på jobbet faktiskt … men det är ju alltid något som måste strula, verkar det som :P

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.