Julkort #7 2012

Förra året var jag med i Scrapbutikens julkortsutmaning redan från början, men i år är jag lite på efterkälken … Jag tänkte dock göra ett försök att komma igen. De är inne på femte utmaningen, men fram till och med att den är slut har man en chans att jobba ikapp de tidigare. Vi får se om jag lyckas … Hur som helst så började jag med att göra kortet till utmaning nummer fem, i vilken man skall följa en skiss, och så här blev resultatet:

*cardstock från Panduro
*presentpapper
*julstjärnepunch från Nellie Snellen (köpt på mässan, hos Kortmakaren, tror jag)
*brads från Panduro
*stämpel från Magnolia, lånad av Masken
*bling från Panduro
*xmas red Stickles från Ranger
*text skriven på datorn

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Julkort #7 2012

  1. Nick says:

    Härlig tolkning av skissen. Så fint du har färglaggt också. Gillar de röda pärlorna på mönsterpapperet.

    Tack för att du är med i Scrapbutikens julkortsutmaning.

    Kram Helene