Happy halloween!

Trött gris! Men jag tror att alla är trötta nu, när det är mörkt mest hela tiden. Och bytet från sommartid har gjort att Lejonet är trött tidigare på kvällen, så nu har jag inga problem med att få honom att gå och lägga sig när jag vill … Vi får väl se hur länge det varar. Igår somnade vi båda två framför TVn, vilket ju annars brukar vara mest min grej. Vi får väl se det där ”X-files”-avsnittet någon annan kväll. Det var faktiskt ett som jag inte riktigt tyckte att jag kände igen. Någon gång borde jag rimligtvis ha sett det, men det kändes inte lika bekant som alla de andra. Piglet var ju väldigt inne i den där serien en gång i tiden, så det är många avsnitt som jag kan nästintill utantill. Ikväll blir det dock inget ”X-files”, för Lejonet och jag skall gå på bio och se den nya James Bond-filmen, ”Skyfall”. En film som jag inte tror handlar om regn, även om jag läser titeln på svenska varenda gång jag ser den. Första gången tyckte jag att det var ett väldigt konstigt namn på en JB-film, Skyfall, men sedan insåg jag att det naturligtvis inte var en svensk titel. Så kan det gå! Kritikerna verkar ha rosat den, så jag hoppas att den är bra. Vi skall på dejt, Lejonet och jag, äta och gå på bio … Ja, Lejonet frågade faktiskt om jag ville gå på dejt med honom ;) Klart att jag ville. Lejonet är ju världens finaste! <3

Imorse lyckades jag ännu en gång att undvika regnet som sedan kom och blötte ner alla som tog sig till jobbet lite senare. Idag fick det dock bli bussen som tog mig till jobbet, eftersom jag nu alltså skall in till stan efter jobbet. Måste säga att det känns konstigt att inte cykla nu; det är väl ett bra tecken? :) Igår var det dock tvärtom, då var det fint väder när alla andra åkte till jobbet, men på mig regnade det iskallt regn. Regn när det är bara två grader ute, det är inte skönt för fem öre! Dessutom känner man sig faktiskt lite ledsen när regnet rinner som tårar över ansiktet, även om man egentligen inte alls är ledsen. Resten utav dagen var vädret faktiskt riktigt trevligt, även om jag nu inte såg så mycket utav det. Det var soligt när jag cyklade hem, men ack så kallt! Sedan var jag duktig och gjorde mina styrke- och stretchövningar, fastän jag inte var så sugen … Det kändes dock som att det gick ganska bra och jag lade till och med till några extra övningar, som jag tänkte kunde vara bra att göra. Visserligen har jag modererat övningarna lite grand, men det är inte av lathet utan för att mina stackars handleder inte skall protestera för mycket … Och visst känner man sig duktig när man har tränat? ;) Dock lät jag inte bli godsaker igår heller … 

Hm … idag är det redan siste oktober … Tiden går så fort! Får väl säga Happy Halloween, till dem som firar det :) Det börjar väl bli dags att skriva ihop en önskelista inför jul kanske? Och försöka komma på vad man skall köpa för julklappar till sina nära och kära. Företrädelsevis saker som man kan beställa online! Förra året köpte jag nästan alla julklappar på nätet och behövde inte åka till stan och trängas, utan kunde knata ner till Tempo och hämta mina grejer. Killen i postkassan där kan dock ha undrat vad jag höll på med *fniss*

 Jag fick en länk av min franske kompis Edgar, till en video till en låt som han spelat in gitarrslinga för åt en tjej från Jönköping, som själv sjunger och spelar piano … Jag tyckte att den var jättemysig, hon har en härlig röst, flickan. Skulle gott kunna tänka mig att köpa låten på skiva, men det går förstås inte … så man får lyssna på youtube tills vidare …

This entry was posted in Livet and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.