Äntligen fredag!

Den här veckan har känts lång, jag vet inte varför. Men nu är det äntligen fredag, och äntligen helg. Vi har inget inbokat som kräver att vi skall gå upp tidigt eller fara iväg någonstans, vilket känns rätt skönt faktiskt. BA kommer hit – Lejonet är och hämtar honom just nu – så lite skönt umgänge blir det, även om vi inte riktigt vet vad vi skall hitta på ännu. Imorgon är det några vänner som skall komma över, kanske blir det drinkar och spel, vem vet? Städat har vi i alla fall gjort, så vi kan ta hit dem med gott samvete ;) Det är bara Piglets garderob och pysselbord som är stökiga, men det lär det nog aldrig bli någon varaktig ändring på, är jag rädd. Det g-å-r i-n-t-e att pyssla utan att det blir stökigt ju!

Idag jobbade vi halvdag på jobbet (nåja, några stackare fick jobba längre) och det var faktiskt riktigt skönt. Ofta slutar det med att man stressar ihjäl sig, eftersom man i princip måste göra en hel dags jobb på en halv dag, men idag flöt det mesta på ganska bra. Naturligtvis var det tvunget att hända något som normalt sett inte brukar hända och som gjorde att Katta fick stanna kvar en stund, men … Det kändes inte riktigt oväntat. Saker och ting har en tendens att strula på halvdagar, sådant som brukar funka för det mesta. Som överföring av order eller liknande … Hoppas att hon inte behövde stanna alltför länge :) Sedan var det ju några som skulle jobba över på lagret också. Det var väl bäst så, annars hade de gått in i nästa vecka på efterkälken … C’est la vie. Jag var glad att få gå hem vid tolv i alla fall! Att det sedan inte var det minsta kul att cykla, det var en annan femma. Usch vilken motvind jag hade! Det kändes som om jag cyklade i snigelfart hela vägen hem, men så illa blev inte tiden i alla fall … Dock hade jag inte mycket energi kvar när jag kom hem, så den enda nytta jag har gjort är att sortera tvätten sedan igår. Sedan tittade jag på “Krokodiljägaren” och somnade en stund … och läste lite medan jag väntade på att Lejonet, som var snäll och körde sin kollega som skadat benet till sjukhuset, skulle komma hem …

På det hela taget har det inte varit en trevlig vecka för cyklister. Igår började det regna när jag kommit fem meter från jobbet på vägen hem och det var iskallt regn som föll. Inte skoj alls! Jag var dyblöt och kall när jag kom hem, vill jag lova. Och inte det minsta sugen på att tvätta och städa, som ju var planen för kvällen :P Men men … vad gör man? Även sådana tråkigheter måste ju göras ibland *suckar*

Onsdag kväll var mycket trevligare! Då var jag ju på dejt med mitt Lejon;) Det är väldigt trevligt att gå på dejt med sin man, för man slipper oroa sig för att man inte skall få träffa honom igen *fniss* Vi åt middag på Danilo och sedan såg vi alltså den nya Bondfilmen, “Skyfall”, som var riktigt bra. Lite mörkare än de tidigare filmerna, skulle jag nog säga … och om man, som Masken, älskar VW bubblor så skall man blunda en stund i början, när Bond använder en grävskopa … Jag bara förvarnar ;)

bilden är googlad

På tal om bilar så var en av våra kunder och hämtade varor idag och han kom tutande i en finfin röd Mini Cooper. Då blev jag lite avundsjuk ;) Visserligen är det en Fiat500 som står högst upp på Piglets lista över fina bilar, men Mini är inte fula de heller. Han sade att den var en väldigt rolig bil att köra också :) Nu tycker ju inte Piglet att det är så fasligt roligt att köra bil, men ändå … misstänker att det är lite mer kräm i en sådan än i vår lilla bil. Vi har faktiskt funderat på om det kanske kan bli en Mini när vi byter bil, så vi får väl se … Kanske kan Piglet tuta runt i en sådan någon gång också …

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.