Piove, piove, senti come piove

Piglet är trött! Jag borde nog inte vara trött, för jag sov tre timmar igår kväll och sedan sex timmar inatt, det borde väl räcka? Kanske blev det för mycket sömn, kanske handlar det mest om att jag är seg för att jag är understimulerad?! Man blir ju inte precis piggare av att göra ingenting. Som jag sade till Katta igår, sådär vid tvåtiden på eftermiddagen sitter man på jobbet, känner sig någorlunda energisk och tänker att man skall göra både det ena och det andra när man kommer hem. Sedan blir klockan fyra, det skymmer, man blir genomblöt när man cyklar hem och väl hemma tänker man att man skall bara ta det lite lugnt först, spela lite Ruzzle och kanske läsa lite … Sedan försvinner all energi. I bästa fall gör man något i alla fall, i värsta fall – som igår – somnar man och sover till klockan åtta. Lejonet var inte hemma igår kväll, så det var ju ingen som väckte mig heller. När man sedan har sovit i tre timmar är man, om möjligt, ännu mindre inklinerad att göra något och fastnar istället framför TVn. Och då tittar man inte ens på något man verkligen vill se, utan på det som råkar vara på TV. Igår tittade jag således på ”The Mentalist”, som jag egentligen inte gillar, trots att jag är förtjust i kriminalserier (Patrick Jane är ju så enerverande!) och på Aktuellt … Sedan gick jag och lade mig igen, läste lite och väntade på att mitt gosiga Lejon skulle komma hem från sin utekväll med arbetskamraterna … Det var inte alldeles lätt att somna sedan, men det gick så småningom … Men, som sagt, jag är inte det minsta pigg idag för det :P Å andra sidan vet jag inte när jag var pigg senast … 

Inte har det blivit mycket bloggande heller, så förra veckan får väl vara höljd i dunkel … Jag funderar på om det hände något spännande? BA var ju, som sagt, på besök förra helgen. Det blev tacos och slappande framför TVn på fredagen … På lördagen var vi en sväng till Allum – det blev inte så fasligt mycket shoppat, några örhängen och en klänning – och handlade lite mat inför kvällens begivenheter. På kvällen sedan hade vi lite samkväm med plockmat och drinkar, med BA, Masken, Calle, JoJo och Dan. Mycket trevligt :) På söndagen var vi sedan sega, gick en liten promenad, åt korv med bröd, spelade Munchkin och ja, inte så mycket mer än så. Tittade på TV, förmodligen ;) Om det hände något spännande under förra veckan, så har jag glömt bort det. På jobbet var det en stökig vecka, den saken är klar, men annars? Njae, tror inte att det hände så mycket … 

Helgen som var innebar en ganska busy lördag, då vi skulle fixa det ena och det andra (Lejonet bytte t.ex. till vinterdäck på bilen) och sedan dra iväg på födelsedagskalas för Emme och Sivert, där vi förstås fick en massa god mat och kakor och grejer. På söndagen hängde jag lite med Masken, vi gick en liiiiten promenad – till blomsterhandeln och tillbaka – eftersom vädret var kasst, tittade på tre avsnitt av ”The A-team” (vi råkade på ett gäng avsnitt som var ”to be continued”) och bubblade lite allmänt, innan det var dags att traska ner till mor och far för att fira fars dag med att äta mumsiga stekta räkor à la pappa och mumsig kyckling à la mamma :)

Den här veckan började för övrigt också med lite allmän kaos på jobbet, då datasystemet inte fungerade som det skulle … Vi överlevde ju det också, men det känns som att ibland är det lite för mycket saker som strular *sucka* Man var rejält slut när man kom hem efter jobbet, den saken är säker … men annars har det hittills varit ganska lugnt i veckan. Vädret är dock inte skoj alls. När jag cyklade hem igår hade jag verkligen behövt vindrutetorkare på glasögonen! Att det dessutom redan är mörkt vid klockan fyra gör en ju inte piggare … 

Men fy vad jag klagar! Livet är ju ändå ganska bra ;) Sitter här och försöker fundera ut vad man skall önska sig i julklapp …uppenbarligen behöver jag inte så mycket, för jag kommer inte direkt på något … mer än pysselsaker förstås :)


till exempel … Vad önskar ni er? :)

This entry was posted in Livet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.