Önskelista

Det är snart min födelsedag och man får frågan om vad man önskar sig. Det är så svårt! Speciellt mamma och pappa vill gärna ha en utförlig önskelista … Har lyckats att pränta ner några saker, men ack vad svårt det är! Kläder är t.ex. svårt att önska sig, eftersom jag inte kan köpa kläder utan att prova … Annars vill jag ha färgglada kläder! Det tycker jag är härligt! Har idag min orange kofta och mitt illgröna linne som jag hittade på Esprit i Wien. Mucho nice :) Gillar att det är lite starkare färger i år och inte de trista pastellfärgerna som tycktes vara det enda som fanns i butikerna förra året …

Annars finns det ju alltid pysselsaker som man vill ha. Jag skulle vilja ha en punch som gör vimplar, men jag har inte hittat någon sådan. Vet att jag hade sparat en länk till en sida som sålde sådana någonstans, men jag hittar den inte nu. Någon som vet?! Man tycker ju att man borde kunna klippa ut vimplar, men mina blir alltid skeva när jag försöker …

Några andra saker som jag gärna skulle vilja ha:

http://scraplagret.se/index.php?main_page=product_info&cPath=305_258&products_id=5342

http://scraplagret.se/index.php?main_page=product_info&cPath=3_309_531&products_id=6857

http://www.slojd-detaljer.se/product.aspx?productid=7942&deptid=218

http://www.scrapfabriken.se/myshop_start.php?PRID=3785

http://www.scrapfabriken.se/myshop_start.php?PRID=3416

ProMarker Pennor :) Jag har ju en del, men saknar så många :)

Vilka pysselsaker drömmer ni om? ;)

This entry was posted in Livet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Önskelista

 1. mildamalin! says:

  det är märkligt, men hur mycket akrylfärger jag än köper, så behöver jag ändå fler… så det är alltid något som är välkommet, likaså kraftigt akvarellpapper, det går åt mycket av det. och mera penslar! jag skulle vilja ge mig på akvarellfärger, det finns ju billiga set på tex dollar store, men jag vill nog prova färger av bättre kvalitet – oftast får man ju det resultat man betalar för… washitejp vet jag inte riktigt vad jag ska använda det till, men har ändå blivit förälskad i det. jag använder betydligt mindre pyssliga saker nu, när jag mest målar i akryl, det är mest färg och sånt, men samtidigt – finns det något roligare? när nyaste pandurokatalogen kommer, så är det en högtidsstund att bläddra igenom och vika hörn. fast jag hade ännu hellre åkt till usa och handlat, på michael´s tex, dom låter som dom har hur mycket roligt som helst, och ofta rabattkuponger så att man kommer undan billigt. pysselhimlen! :)

  • Piglet says:

   Åh vad roligt med en riktig kommentar! Jag har si så där 100 spamkommentarer i veckan, men det är så sällan det är en riktig kommentar att jag nästan ramlar av stolen när jag ser en ;) Sedan får jag ju skylla mig själv lite, eftersom jag aldrig skriver något här, men … jag fick inte så många fler kommentarer när jag gjorde det heller. Jag velar ständigt mellan publik och ickepublik blogg, och just nu är det det senare som gäller (dreamwidth/livejournal) för då kan jag skriva precis vad jag vill och vet precis vilka som läser det. Men publikt bloggande är ju också kul, speciellt som man kan träffa nya människor så … Som sagt, jag velar fram och tillbaka i omgångar ;) SKALL försöka skriva mer här också, men … det skall ju finnas tid också!

   Pandurokatalogen ja … det är mysigt att sitta och titta och önska och vika hörn, som du säger. Mys på högsta nivå. Jag fick presentkort i födelsedagspresent, så jag har lite att shoppa för också ;) I USA och England kan man nog hitta hur mycket fint som helst, om man vet var man skall leta … men då måste man ju åka dit också. Internet gör det ju ändå rätt lätt att handla. Synd att det blir en massa frakt och tull när man beställer från USA bara, annars hade det ju varit sååå mycket billigare :D 1-2-3-Stitch.com är t.ex. en farlig sida!