Nytt transportmedel

Är det någon som saknar mig när jag inte skriver här? Skulle inte tro det i och för sig … Det enda som händer här, oavsett om jag skriver eller ej, tycks vara att jag får hundratals med spamkommentarer. Hur hittar de hit egentligen? Är det för att man postar sin blogglänk när man kommenterar hos andra, eller hittar de hit ändå? Börjar bli fruktansvärt less på det i alla fall :P Det är ju riktiga kommentarer man vill ha … Fast med tanke på att jag inte skriver så förtjänar jag förstås inga. Eller jo, jag skriver, men inte här. Pysselbloggen blir uppdaterad med jämna mellanrum, och jag skriver någorlunda regelbundet på Dreamwidth/Livejournal, där jag kan skriva enbart för mina vänner … Det är ju som att skriva brev, fast till några stycken på en gång. De senaste veckorna har dock varit så pass busy att jag inte ens hunnit skriva där heller … Herre min je vad tiden går!
 

På jobbet har det varit helgalet i två veckor nu. Visst, vi har varit lite kort om folk, men det har varit mer att göra än vanligt också, känns det som. Så vi har sanneligen fått göra skäl för vår lön. Mycket konstigheter har det varit idag också :P

Hinner inte skriva så mycket idag heller. Måste handla, måste laga mat inför helgen … Vi skall  tuta iväg till stugan imorgon, så det är lite att förbereda, om man säger så. Innan vi åker skall vi dessutom hinna med att hämta ut vår nya bil. Ny för oss i alla fall. Nu skall vi vinka adjö till Lilla Wuu och hälsa en ny bil välkommen till familjen. En finfin rosaskimrande (det står dock ljusgrå i pappren) Peugeot 208, med dragkrok så att vi kan köra grejer till stugan. Diesel är den också, så förhoppningsvis blir det lite mer ekonomiskt att köra till stugan med den … Skall försöka att skriva lite om stugbesöket, men jag lovar inget! Tills vidare får ni nöja er med en tjuvtitt på nya fordonet:

image

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Nytt transportmedel

 1. Lisa says:

  Jag läser ju!!! Och uppdaterar inte ens lika ofta som du så jag skä väl inte klaga på att du skriver för sällan :-)

  • Piglet says:

   Det är tur att du finns, Lisa! :) Fast det hade ju varit ännu bättre om du hade hängt på dreamwidth eller livejournal (jag cross-postar just nu, använde LJ länge, men det ballade ur, så det är lättare att posta på DW) förstås :)

 2. mildamalin! says:

  en rosa bil! det enda som vore bättre, vore en äppelgrön eller pippigul! :)

  • Piglet says:

   Det är det som är bra med småbilar, de passar i roliga färger :) Tror inte att en stor bil hade varit direkt fin i pippigul ;)