Stugdagbok 19/4 2013

Det finns fullt av fina snödroppar i rabatten! Annars ser trädgården tämligen tråkig ut, med allt gult gräs och alla lövfria träd med mera, men … Det finns ju hopp om vår i alla fall!

Masken och jag tog en promenad efter middagen (till vilken vi skålade med rosa – alkoholfritt – bubbel, för att fira nya, rosa bilen!), men det var ganska sent och det blev rätt så mörkt innan vi kom hem igen. Det är dock väldigt trevligt att det är ljust en lång stund efter åtta till och med. Vi gick bort en bit förbi kyrkan och tillbaka. Skönt med frisk luft!

Nya bilen, som för övrigt blivit döpt till Doris (det är BAs förtjänst, han sade något om dieselDoris), transporterade oss alldeles utmärkt. Den är minsann fin! Känns mycket lyxigare inuti än Lilla Wuu, och jag tror att det fanns bättre plats där bak för Masken, samt lite bättre bagageutrymme. Nu får vi bara hoppas att Lilla Wuu får en snäll ny ägare som tar hand om den ;) Och ja, jag vet att bilar inte är levande. Bara nästan ;)

Annars har vi spelat kort, Chicago. Lejonet vann första omgången och sedan lyckades jag på något mysko sätt vinna den andra, trots att jag har absolut noll koll på det här med taktik för kortspel …

Masken skrämde mig genom att säga “Jag hittade något i soffan” när hon skulle bädda. Jag såg framför mig att det var ett råttbo eller något, men det vat bara extratäckena som Lejonet hade lagt dit för att försöka få soffan mjukare …

Nu är det dock mer än dags att sova. Godnatt!

This entry was posted in Stugan and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.