Stugdagbok 3/5 2013

Lejonet var på After Work och hade skickat ut Piglet på ärende innan vi skulle åka till stugan, nämligen att inhandla väggspackel på Jula. Eftersom jag ju nu inte är överförtjust i att köra bil och framför allt inte till ställen dit jag inte är säker på att jag hittar, beordrade jag Masken att följa med. Det gick naturligtvis bra, men ack vad det är stressande att vara ute och köra bil i högtrafik! Vi hade dock ganska tajt om tid, så det var inte så att vi kunde gå och spana in alla prylar de har på Jula, utan det enda vi fick med oss utöver spacklet var en påse godis ;) Sedan var det bara att tuta hem igen och börja packa ner matvaror och göra allting redo inför avfärd.

Piglet fick ju äran att köra hela vägen, och det gick faktiskt bra det också. Farthållaren är min nya bästa vän ;) Dessutom är det ju så härligt att det nu är ljust långt in på kvällen och man slipper lasta ur bilen i beckmörker. Vi kunde till och med vara ute en stund och greja i rabatterna, trots att vi åkte upp senare än vanligt. Nice! Masken och jag var ute något längre än Lejonet, eftersom han ville gå in och titta på hockey istället. Det var ju så skönt att få vara ute en stund och andas ut stress och oro, andas in frisk luft och lite lugn. Precis vad man behövde efter en riktig helvetesvecka på jobbet!

Till slut tog dock hungern överhanden och vi gick in för att ta lite te och smörgås, samt titta på hockeyn med Lejonet. Det bjöds på Sverige mot Schweiz, vilket tyvärr slutade 2 – 3 … Bättre start kunde Sverige fått på VM, men vi får hoppas att det går bättre sedan. Jag skall väl inte påstå att jag är överdrivet engagerad i hockey, men ibland kan det vara kul att se mästerskap. Att se hockey med Lejonet är dock inte alltid roligt, för han kan bli väldigt, väldigt upprörd :P Men när hockeyn nu är slut är det dags att sussa sött!

This entry was posted in Stugan and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.