Bloggutmaning 365 – 1

(Jag hittade den här utmaningen via Milo Lilja; men den kommer alltså ursprungligen från Liie.se, så det är dit – mer specifikt HIT -  ni skall bege er om ni vill vara med … Det handlar alltså om att besvara en given fråga i ett blogginlägg varje dag, hela 2014, med olika ämnen för varje vecka …)

001. Hur tror du den här 365dagarsutmaningen kommer gå för dig?

Förmodligen åt skogen. Det brukar sådana här saker göra för mig. Men det skulle vara bra om jag fick lite fart på bloggandet, och detta verkar som ett bra sätt att försöka. Sedan återstår det att se hur mycket tid det kommer att bli över till bloggande i olika former (jag har ju även en pysselblogg med systeryster, samt för mer ”dagbok” på en sajt där jag bara läses av några få, utvalda vänner som är nära i ande, men inte en del av mitt dagliga liv – ingen utav dem blir uppdaterad regelbundet, tyvärr) med tanke på att det är bebis på g och så. Jag vet att det finns gott om mammabloggare där ute i världen, men ibland kan man ju onekligen undra hur de hinner med!

Nu börjar jag ju lite i efterhand med det här dessutom, så jag måste börja med att skriva ikapp mig. Kommer att publicera inläggen på ”rätt” datum, men när jag börjar det här är det redan den tionde januari, så det är lite att ta igen. Så får vi se hur det går sedan …

This entry was posted in Bloggutmaning 365 and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.